Šok i nevjerica: Reprezentativke BiH u karateu Ema i Ena Selman brutalno pretučene u stanu

Reprezentativke BiH karateu, sestre Ema i Ena Selman (18) brutalno su, prije dva dana, pretučene u svom stanu u Ključu, a slike, koje je na svom Facebook profilu objavila Ema, šokirala je i zgrozila Bosnu i Hercegovinu, ali i region.

Ema je na svom facebook profilu objavila šta se dogodilo njoj i sestri, a objavila je i fotografije, na kojima se vide modrice i podlivi na njenom licu. Na kraju, Ema Selman javno je objavila ime i prezime napadača na nju i sestru.

“Želim svima javno da kažem o situaciji, o kojoj su upoznati mnogi građani Ključa. Desilo se sinođ u ponođ da je na moja vrata pokucao vidno pijana osoba i uđao mi u stan, da bi mene i moju sestru istukao i fizički zlostavljao. Adel Vučkič je izvršio nasilje na meni. Ja sam žrtva nasilja jedne pijanice. Nije me sramota, ovo nije moje poniženje vež njega i njegove porodice. Ne znam na koji nivo može muskarac spasti da udari žensko. Adele Vučkiću ovo mene ne boli, ja se ne stidim. Ti si taj koji se treba stiditi. Dosta je nasilju nad ženama. Nemojte misliti niko da će žene šutiti. Nećemo. Mi imamo svoja prava. Predlažem svim ženama da nikad ne trebaju žutiti nad nasiljem!!! Dosta ljudi pisanja o situaciji koja je bila. Sa ovim me nežete poniziti. Ja iz ovog ustajem samo jača!”, napisala je Ema Selman na svom Facebook profilu.

Od istražnih organa javnost očekuje hitno reagovanje, uz nadu da će počinioca ovog gnusnog i neljudskog čina stići ruka pravde.

(NovaSloboda.ba)