Ohrabrenje iz izolacije

Zvijezda realityja Made in Chelsea, Tiffany Watson (26) pozirala je u kariranom tirkiznom dvodjelnom kostimu na krovu kuće. Očito je da teško podnosi izolaciju – ali to je nije spriječilo da pokaže još jedan šaljivi snimak na Instagramu.

Starleta iz Made In Chelsea izgledala je fantastično, izlažući se suncu, pokazujući svoje preplanulo tijelo, zategnuti stomak i duge noge.

Pri tome je ustvrdila: “Riječi koje nikad više ne želim čuti kada karantin završi su kviz i hoćemo li jesti hljeb od banane!”

Izgledala je jednako senzacionalno i dok je u podijelila još jedan trenutak, noseći donje rublje, u bijeloj košulji, dok je uživala uz jutarnju kafu.

Zvijezda – koja otvoreno dokumentuje svoju vegansku ishranu na društvenim mrežama – podijelila je pri tome i jedan ukusan ljetni recept sa svojim pratiocima, koji sadrži veganski jogurt.

Ohrabrivala je svoje sljedbenike, njih oko 515 hiljada, da ustraju u toku globalne pandemije i djelila veganske recepte za hranu, kao i selfije na kojima je obučena u donji veš.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)