Koja je sad ovo?

Ili, konkretno: koja Kardashian je na slici? U pitanju je premijera nove rubrike “Odgonetnite zvijezdu”…

Možda malo više svjetlucavog praha na dekolteu opsjeda pogled. Ali, ne samo zbog toga, realyti TV star Khloé Kardashian (35) na prvi pogled, zaista nije prepoznatljiva.

Milionerka opet izgleda potpuno drugačije. I sigurno ne samo zbog novih nijansi u zlatno svjetlucavoj kosi, koja joj je sada malo tamnija.

To je uglavnom zbog činjenice da se Kardashians uglavnom ne samooptimizuju dovoljno. Bilo u stvarnosti – ili putem klika mausom.

Khloe Kardashian godinama se sa željeznom voljom bavi sportovima i pije zelene sokove, kako bi se riješila viška kilograma. Jer, ona je oduvijek bila malo krupnija i jača od ostale četiri sestre.

U međuvremenu, sa sasvim drugačijim pogledom, smije se u kameru, prije nekoliko godina. A tu i tamo, i s vremena na vrijeme, sve to se pomalo “doradi” photoshopom.

Khloé se kune da tu ništa nije učinila sama. Ali, loši jezici tvrde da je to glupost. Nisu različiti samo oblik i proporcije tijela, nego i lica.

Uz sport, salatu, vodu i malo šminke, postati neka nova ja?

Kardashian-Jenner klanu u to više niko ne vjeruje.

Na zajedničkoj slici iz 2017. godine: Khloé (druga s desna), mama Kris Jenner (treća s desna pozadi), te sestre Kendall, Kim, Kourtney und Kylie (s lijeva).

(bild)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)