Jahanje na emotivnim talasima

Kylie Mingue (52) poznata pjevačica, zbog pandemije koronavirusa ne može u studio, ali je to nije spriječilo da snima novi album. Otkrila je da je naučila koristiti kućni studio za snimanje svog novog projekta.

“Zaista imam puno posla, postavila sam kućni studio u mom dnevnom boravku. Naučila sam mnogo toga o snimanju. Zahvalna sam što mogu nastaviti rad na svom albumu na ovaj način”, izjavila je.

Ovih dana je proslavila svoj 52. rođendan, a proslava je bila skromnija zbog karantina.

“Bila sam kod kuće i razgovarala sa porodicom i prijateljima. A nešto se i popilo”, dodala je.

Priznala da je u proteklom periodu jahala na “emotivnim talasima” u karantinu, dodajući: “To sam činila zajedno sa svim ljudima iz čitavog svijeta, a moja kreativnost mi je bila od velike pomoći”.

 „Prije dvije godine, kada sam napunila 50, imala sam veliku proslavu. Ove godine je bio moj najtiši rođendan ikad!”

Vina je bilo u izobilju, obzirom da Kylie ima svoje vlastito vino. Provela je dvije godine razvijajući svoj Roze, objašnjavajući: “Sanjala sam o tome prije nekoliko godina, i tada sam se usudila to naglas izgovoriti! Nakon nekoliko godina traženja pravog partnera, sada imam svoj Roze, ali u suštini sam početnik na ovom polju.Tako sam uzbuđen da dublje ulazim i naučim više o tom procesu. Postoji sličnost u procesu pravljenja vina, u muzici, ili mirisu”.

(metro)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)