Online edukativna radionica – Osnove poslovne komunikacije

Nakon niza upućenih inicijativa i prijedloga koje su se odnosile na poboljšanje nastavnog procesa i zaštitu studentskih prava u periodu vanredne situacije prouzrokovane koronavirusom, a od kojih je većina usvojena i može se transparentno pronaći na službenim stranicama Unije studenata, Unija studenata Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru organizuje besplatnu online edukativnu radionicu iz oblasti osnova poslovne komunikacije, koja će biti održana u četvrtak, 11. juna, s početkom u 11 sati, a putem Microsoft teams platforme.

S obzirom na veliku zainteresovanost za korisnu edukaciju ovog tipa, broj učesnika je ograničen, a prijaviti se možete u inboks facebook stranice Unije studenata sa sljedećim podacima:

– Ime i prezime (obavezno), fakultet/univerzitetski studij (samo za studente UNMO), godina studija (samo za studente UNMO), kontakt-telefon (obavezno) i e-mail adresa (obavezno).

– Prijave se primaju do srijede, 10. juna u 15 sati

Prijaviti se mogu svi studenti Univerziteta “Džemal Bijedić”, ali i ostali zainteresovani građani koji žele steći nova znanja, iskustva i sposobnosti iz oblasti poslovnog komuniciranja, pisanja kvalitetne biografije / CV-a, te apliciranja za posao!

(NovaSloboda.ba)