Gola provokacija

Madona ponovo provocira pikantnom fotografijom

Ako neko može biti seksi, onda je to Madona! Kraljica popa oduvijek se voljela pokazivati slobodno i od početka vrtiti glavama svojih obožavalaca. Sada pjevačica na instagramu provocira pikantnom fotografijom, u uskom donjem vešu, pokazujući grudi.

Pri gledanju ovog prizora, moguće da će se mnogi brzo početi znojiti. Pop ikona Madonna (61) prikazuje se ne samo u lijepom donjem rublju, na novom instagram postu, već i sa raširenim nogama, zbog čega nudi i malo dublje poglede. Sjedi na stolici u providnom grudnjaku boje kože i crnim tangama, sa još jednim parom gaćica u ruci. Poznata je činjenica da se pjevačica ne brine za stroga pravila koja se tiču njene seksualnosti.

Fotografijom pjevačica, kao da šalje poruku svim zavidnim ljudima.

“Ovo je moja trenutna situacija u garderobi”, napisala je uz fotografiju, a zatim nastavlja s provokativnim smislom za humor:

„Željela bih da oni, koji se osjećaju napadnuti ovom slikom, znaju da nisam uspješno završila neku “f.ck univerzitet. Hvala što ste došli na moju završnu proslavu”.

Poruka je stigla do njih. Madona svojom samopouzdanjem inspiriše i druge ženske poznate ličnosti.

“Poljubila sam djevojku”, komentariše pjevačica Katy Perry (35) i nastavlja sa zabavom: “O, moj Bože, upravo sam se upisala na fakultet”.

Glumica Azija Argento (44) takođe piše: “Volim te!” I ispod provokativnog posta postavlja hashtag “Oslobodi bradavicu”.

Ali, slijedila je i kiša silovitih kritika. Od onih tipa “baki Madoni jednostavno nikad nije dovoljno” do “Svi su izgubili poštovanje prema vama”.

„Samo želiš pažnju. Da te to ne zanima, uopšte ne bi objavila ovakvu fotografiju “, prosuđuje drugi sljedbenik na instagramu.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)