Godinu ljepša…

Liz Hurley napunila je 55, i za još jednu godinu je ljepša!

Ona je živi dokaz da je starost zaista samo broj.

Ova hollywoodska dama jednostavno ne stari – ali je uvijek lijepa.

Nakon što je navršila 55 godina, ikona “The Royals” skače po plaži, reklamira svoju modnu kolekciju sa strane i jednostavno, izgleda još uvijek zapanjujuće.

Iskreno, ko na ovoj fotografiji još misli na ženu kojoj je do 60 ostalo samo pet godina? I kako je uz to moguće da je ona već punih osam godina single? Hallooohoo, ljudi?

“Voljela bih se opet zaljubiti u nekoga”, otkrila je nedavno u časopisu “Hello”.

Nedostaje joj osjećaj leptirića u stomaku i slatki proljetni osjećaji. Nažalost, to se stanje neće promijeniti u bliskoj budućnosti – zbog korone.

“Zatvorena sam ovdje sa mojim rođacima”, kaže Liz.

Dakle, ništa sa srčanim očijukanjima. Vrijeme izolacije provodi sa porodicom u seoskoj kući u Herefordshireu u Engleskoj. Sa još devetoro!

“Ovde je sa mnom cijela moja porodica. Moja majka, tetka … Potpuno sam paranoična što ih ne mogu zaštititi. Ne puštam nikoga da napušta kuću osim mene, nosim masku za lice i rukavice”.

Pa onda, da li je fotografija na plaži iz fotogalerije? Može biti, ali evo “dokaza” da se zaista jedva promijenila: Upravo u vrijeme proljeća ove godine, ova Britanka – mlada kao tinejdžerka – javila se fanovima iz svoje seoske kuće.

Možda će se sa vezom nešto i desiti nakon korone!

(hello)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)