Ivanišević pozitivan na koronavirus

Proslavljeni hrvatski teniser Goran Ivaniševć, osvajač Wimbledona, potvrdio je u petak na svm Instargram profilu da je pozitivan na koronavirus.

“Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih deset dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamoliti ih da preduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak”, napisao je 48. godišnji Ivanišević.

Ivanišević je bio direktor zadarskog izdanja Adria Toura i dio je tima Novaka Đokovića, koji je nakon turnira organizovanog u Zadru, utvrdio da je pozitivan na Covid-19, prenosi Hina.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov je prvi u nedelju objavio da je pozitivan na koronavirus, a nakon toga turnir je, prije samog finala, prekinut i svi učesnici su povrgnuti testiranju, te su poztivan rezultat dobili i najbolji hrvatski teniser Borna Ćorić, trener Grigora Dimitrova Christian Groh i Đokovićev kondicioni trener Marco Panichi.

(Fena)