Vrtoglavo žuto

Rihanna se pokazala kao svoja najbolja reklama, kada je na društvenim mrežama podijelila najnovije, vrtoglave snimke iz svoje linije donjeg rublja Fenty.

Pokazala je da ne izgleda ništa manje senzacionalno u tinjajućem žutom donjem rublju, te je u najnovijoj kolekciji prikazala je svoju nevjerovatnu figuru

Žuto donje rublje savršeno je nadopunilo njen ton kože, a isječen donji dio pomogao je  da bljesne njena nevjerojatna stražnjica.

Da li je ovo jedno od njenih najseksi izdanja do sada? Čipkasto rublje je savršeno naglasilo njene bujne obline.

Američka pjevačica Rihanna, baš poput svojih brojnih slavnih kolegica, upustila se u modne vode i odlučila se okušati kao modna dizajnerica. Njena najnovija kolekcija brenda Savage X Fenty uključuje seksepilno donje rublje, a u ulozi modela koji ga reklamira našla se upravo ona, i tako su nastale neke od njenih najseksi fotografija.

Svoj modni brend lansirala je 2018. godine, a osim odjevnih predmeta za žene, kreira i za muškarce.

Nakon što je 2005. godine prodala više od 250 miliona ploča, Rihanna je postala jedna od najprodavanijih svjetskih muzičarki. Međutim. dvostruka dobitnica Grammyja tokom 15. godišnje karijere suočila se i s mnogim kritikama. Nedavno je otkrila kako su je na početku karijere nazivali instant-pjevačicom, koja i nema neke vokalne sposobnosti za pohvalu.

Sada svima vraća direktom.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)