Torba u sporednoj ulozi

U vrijeme korone, javni prevoz u New Yorku, koji je loše uticao na pandemiju, očigledno se koristi manje nego inače. Sreća za Naomi Campbell, koja je tamo sjela gola radi snimanja. Ovakve fotografije vjerovatno ne bi bilo moguće napraviti u uobičajenoj gužvi.

U vrijeme korone, Naomi Campbell oduševljava svoje pratioce na Instagramu vrućim uvidima iz njenog života i svakodnevnih obaveza. Ovog puta, mogu se vidjeti tri neobjavljene fotografije, sa vrlo posebnog shootinga, jer na njima ona ne nosi ništa više osim torbe.

Iako je tek nedavno prevladala veliki strah od virusa korone, posebno mikroba i bakterija, sada se u njujorškoj podzemnoj željeznici prikazala potpuno gola, umjesto u zaštitnom odijelu za cijelo tijelo.

Pažnju obratiti na torbu?

Fokus na svim fotografijama je trebao biti na torbi luksuznog natpisa Valentino, za koga su i snimljene ove fotografije. Ali, vjerovatno je torba dobila tek sporednu ulogu, kada se 50. godišnjakinja predstavila ovako. Na jednoj slici možete se vidjeti kako sjedi na klupi, a torbu drži u krilu i sakriva grudi.

(ntv)

Lj. G.

(Novasloboda.ba)