Kad pukne tikva…

Nekada bi se tako govorilo kad dođe do svađe među onima koji jedni o drugima znaju mnogo, pa čak i više od toga. A danas? Čini se da špica bude širom zemaljske kugle

Gerda Lewis (27) i njene bivši prijateljice imaju koristi od svoje javne svađe! Prije nekoliko dana, između bivše Bachelorete (realyti program u Njemačkoj) i njene četiri BFFprijateljice (Best friends forever), Doreen Petrova (25), Kristina Levina, Larissa (27) i Nina, tokom njihovog odmora, došlo je do žestoke svađe. Prekinule su odmor i potom razgovarale o razlozima svađe. Cijela situacija je teško pala svima, ali one, ipak, mogu biti sretne zbog jedne sitnice: Nakon udarnih naslova u štampi sve su dobile veliki broj instagram sljedbenika! Gerda se čak približava brojci milion!

Iako je cijela situacija bila teška za sve njih, desilo se i nešto pozitivno: prijateljstvo Larisse, Doreen, Kristine i Nine sada je postalo jače nego ikad, tj. između njih četiri – osim Gerde.

“Postale smo bliže nego ikad, što je rezultat čitave ove situacije i prvi put smo jedne drugima dale priliku da budemo u stvarnom kontaktu”, oduševljeno pričaju četiri djevojke.

Prema influencerki, prijateljice su vrlo brzo primijetile koliko se međusobno dobro razumiju.

Prije svađe s Gerdom, sve je izgledalo drugačije. Zbog ponašanja bivše Bachelorete, Kristina, Nina, Larissa i Doreen ranije nisu bile prijateljice uživo, a kako kažu Gerda ih je spriječavala u tome.

“Nismo imale međusobnog kontakta. Ne zato što se nismo uklapale, već jednostavno zato, što je Gerda stajala između”.

Aha, znači pravo prijateljstvo se, ipak, ostvaruje samo kontaktom uživo.

(web)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)