Crno-bijeli autoportret

Rumer Willis (31)  je objavila šarmantni crno-bijeli “autoportret dame” u haljini od tafta, bez naramenica i pod velikim šeširom, koji je prizivao stil prošlosti.

Kćerka Demi Moore i Brucea Willisa pozirala je svečano za crno-bijeli portret, u veličanstvenoj haljini od tafta, na kojoj se lijepo nazirao njen dekolte. Uz to je stavila i ogromni šešir širokog oboda, dok je stajala pored ukrašenih drvenih vrata. Njena bujna tamna kosa padala je preko ramena, a u pozadini su se vidjeli i prozor i dvije lampe.

Zvijezda House Bunny oduševila je 826 hiljada pratilaca naslovom “Autoportret jedne dame”.

Njena haljina je viđena i malo ranije na njenom instagram profilu, kada je viđena je kako pozira naslonjena na drvo, pod svjetlom duge, sa mačkom pored  njenih nogu. Willis je ovaj ćudljivi prizor opisala koristeći samo emojis, za dugu, kameru i mačku.

Tok selfija brinete ljepotice nije se zaustavio, a u trendi crno-bijelom instagramu izazovu objavila je nasmijani selfie s ispruženom rukom prema kameri.

Prije toga, najstarija od tri kćerke Demi Moor, podijelila je galeriju, u kojoj je pokazala sportsku figuru u bijelom sportskom grudnjaku i tangama sa visokim strukom.

(dailymail)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)