Neke nove ljetne igre

Ljeto je, sunce i puno zabave!

Bilo na moru, na plaži, u parku, ili u svom vrtu, i ove godine se pojavljuju neki novi, sjajni proizvodi, koji će svakog oduševiti i zabaviti tokom ljeta. Naravno, u svakom posebnom slučaju potrebno se pridržavati mjera zaštite od korone.

Steper na vodi

Stand-up paddling (SUP) je ljetni trend godine! Oni, koji nemaju najbolju ravnotežu, mogu koristiti ovu spravu sa ručkom i steperom! Omogućava stajanje i trenira mišiće nogu.

Porodična igra na vikinški način

Do dvanaest ljudi, podijeljenih u dvije ekipe, mogu se takmičiti jedni protiv drugih u vikinškom šahu. Cilj: pomoću drvenih štapova obarati protivničke figure.

Velcro kugla za retro obožavaoce

Velcro set kuglica doživljava preporod ove 2020. godine! Igra hvatanja ne samo da oduševljava stare obožavaoce, već pravilno jača i djecu.

Borba maljevima

Napuhani drveni maljevi omogućavaju pravu akciju u bazenu. Protivnik iz sjedećeg položaja mora biti oboren u vodu. Važno: dobar balans.

Badminton za napredne

Svi koji vole badminton voljeće i ovu igru. Okrugli reket se drži sa obe ruke. To pruža još veći fizički napor.

Timski sport s trampolinom

Igrači dva tima vrte se oko mreže koja djeluje poput trampolina. Dozvoljena su tri kontakta loptom, a zatim lopta mora dodirnuti mrežu.

Fitness u vodi

Svoj fitnes program prebacite u vodu. Ruke, noge, izdržljivost i koordinacija mogu se trenirati s spravom aqua crossa. Vrhunski: štiti zglobove i ligamente.

Lopta u dozi

Igranje lopte na novi način. Lopta se baca dozom i ponovo hvata. Zahtijeva vrhunsku vještinu.

Ronjenje za mini robotom

Uz ovu ronilačku spravu, ronjenje postaje čudesna predstava! Uređaj vas može vući iznad i ispod vode (napaja se aku baterijom).

Odbojka u vodi

Kad na plaži postane previše vruće: skočite u vodu, i zaigrajte odbojku preko mreže sa brzo napuhanim nosačima!

(express)

Z. N.

(NovaSloboda.ba)