Pedesete su nove dvadesete

Ova Lizzie (52) takmiči se sa Liz Hurley (55).

U onome što je zvijezdi “The Royals” Liz Hurley (55) vrlo lako napraviti, izgledati tako savršeno u svojim godinama, sada dobija konkurenciju.

Radi se o Lizzie Cundy (52)!

Ona je voditeljka, reporterka sportskih i show emisija, u Engleskoj poznata kao televizijska ličnost, a izgleda upravo prekrasno.

Kad god uhvati priliku, Britanka se pokazuje u knap kupaćim kostimima i pri tom pokazuje prilično dobru figuru. Njeni hobiji: Instagram i povrće.

“Tako sam sretna zbog svoje domaće mrkve”, piše Lizzie u jednom od svojih postova. I dalje: “Uvijek jedem svoju mrkvu tako da mogu vidjeti i u mraku.”

Uprkos karantinu zbog korone, čini se da joj to dobro koristi. Jer, jedan ovakav vrt zahtijeva da redovno bude njegovan, baš kao i njen Instagram konto.

Profesionalka u medijima zna kako zabaviti svojih 53.000 pratilaca. Lizzie u drugom postu: “Volim svoje bundeve kao i moje grudnjake … dobro punjene!”

Lizzie ima i određenu količinu samoironije na grudima. Prije osam sedmica, rastala se sa svojim nevjernim, sada već ex.

Naoružana motornom pilom, Lizzie je napisala, „Voljela bih da sam imala ovakvu fotografiju kada sam otkrila da me bivši vara! Ne igraj se sa Lizzie!”

Uzgred, Lizzie Cundy je svoje prezime dobila po fudbaleru Jasonu Cundyju (50). S njim  je bila u braku do 2010. godine.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)