TV premijera filma „Koncentriši se, baba“ na servisu Moj Film 20. avgusta u 20 sati

26. Sarajevo Film Festival otvoren je svjetskom premijerom novog filma bosanskohercegovačkog reditelja Pjera Žalice „Koncentriši se, baba“, koji je izazvao veliko interesovanje i pozitivne reakcije publike.

Prema zvaničnim informacijama, u prva dva sata prikazivanja na festivalskoj online platformi ondemand.sff.ba film je pogledalo skoro 14.000 ljudi u 42 zemlje.

Od 15. avgusta, odnosno odmah poslije svjetske premijere, film „Koncentriši se, baba“ je besplatno dostupan putem videoteke Moja TV.

Korisnike Moja TV platforme će obradovati vijest da će film „Koncentriši se, baba“ biti ekskluzivno emitovan na servisu Moj Film u četvrtak, 20. avgusta u 20 sati, kada će svi korisnici Moja TV i Moja web TV moći pogledati ovo najnovije ostvarenje bh. režisera Pjera Žalice.

Film „Koncentriši se, baba“ je rađen u zajedničkom partnerstvu i koprodukciji sa BH Telecomom, koji je, kao glavni sponzor Sarajevo Film Festivala, i ove godine za svoje korisnike i građane pripremio brojne interesantne sadržaje.

Na servisu Moj Film na Moja TV platformi je besplatno dostupan cjelodnevni festivalski sadržaj, koji uključuje veliki izbor odabranih igranih filmova domaće produkcije, dokumentarnih filmova, te specijalnog programa koji se emituje uživo svaki dan od 17,30 do 20 sati, a koji producira BHRT i scenaristica i glavna urednica Lejla Zvizdić, saopšteno je iz BH Relecoma.

(NovaSloboda.ba)