Tako sretna i zahvalna!

Tako sretna i zahvalna što smo uspjeli provesti toliko vremena sa prijateljima i porodicom u ova vremena! Na čemu ste vi danas zahvalni ?! Hvala @ultimacollection što ste bili tako ljubazni i brinuli se o nama!!!, napisala je Rita Ora (29) tokom ugodno provedenog luksuznog odmora na ostrvu Krf u Grčkoj.

Pjevačica Rita Ora (29) nastavlja svoj luksuzni odmor. S novim prijateljem Romainom Gavrasom (39) i grupom prijatelja naška se na grčkom ostrvu Krf.

Njeno odmorište bila je postala luksuzna vila na obali, u kojoj je sedmica boravka koštala 136 hiljada eura! Naselje na obali Krfa nudi mrežu luksuznog smještaja i banja. Pjevačica je odabrala sunčanu Grčku, odakle i njen sadašnji dečko, režiser Romin Gavras, ima svoje korijene.

Vila nudi potpunu privatnost s pogledom na Jonsko more i obalu Grčke i Ritinu rodnu Albaniju. Na hiljadu kvadratnih metara nalazi se bazen na dva nivoa, spa centar, kino, a smještaj uključuje i privatnu jahtu. U sobama ima 14 osoba. Riti i njenim gostima sigurno nije bilo dosadno u odmaralištu.

Za maksimalni komfor, na raspolaganju im je bio tim osoblja, uključujući recepciju, vozača, privatnog kuhara, sobaricu i još mnogo toga. Čini se da pjevačica maksimalno uživa u životu. Izvor iz njenog okruženja čak je rekao da njena sadašnja veza izgleda vrlo ozbiljna veza, iako je sa Romainom samo 4 mjeseca.

“To je prvi put u posljednjih nekoliko godina da se ozbiljno odnosi prema nekome”, rekao je izvor.

(čas)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)