Ponovo solo

Ljubav je poput droge …

Devet godina skandalozna Miley Cyrus (27) i holivudski sladunac Liam Hemsworth imali su turbulentnu on-off vezu. Čak su 2019. godine rekli i da. Ali, nakon samo osam mjeseci, bilo je gotovo! Ovog puta, čini se zauvijek.

Sada je Miley prvi put otvorenije nego ikad razgovarala u intervjuu za podcast sa stand-up komičarom Joeom Roganom (53) o rastanku od svoje ljubavi iz djetinjstva.

„Kad je gotovo, gotovo je. Bolna stvar je kad veza nije gotova, već kada pokušate zadržati nešto što ne funkcioniše”.

Vraćala se nekoliko puta Liamu, zbog čega danas žali.

„Bilo je to nešto što mi je trebalo, ne zato što smo bili zaljubljeni, već zato što mi je glava bila poput: “Oh, ovo je bolje. To je ohrabrujuće”. Ali, znala sam da se prepuštam ovisnosti. ”Prekid se osjećao sve bolnije za bivšu Disneyevu zvijezdu. “Bilo je to poput gubitka smirenja i izvora utjehe.”

Nakon razvoda, Miley je lični život bukvalno povukla iz javnosti. Ubrzo nakon razvoda, ona i rijaliti zvijezda Kaitlynn Carter (31) viđeni su kako se ljube na odmoru u Italiji. Ali, Miley je jasno rekla: “Nije bilo tako!”

„Bilo je puno vremena između onoga što se vidjelo, i onoga što nije. Kao, da jednog dana sretno prošetate crvenim tepihom sa suprugom, a sutradan se družite sa djevojkom u Italiji! Šta dovraga?”

Glumica je tako prvi put slobodna od 2015. godine i danas zna šta želi: “Ne zanima me čekati još deset godina, kao što sam to učinila sa svojom prvom ljubavi, da bih saznala želitim li tu vezu”.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)