Ista mama

Rumer Willis, najstarija kćerka američke glumice Demi Moore i glumca Brucea Willisa transformisala se u Kim Kardashian u svom posljednjem instagram video albumu, i pozirala u donjem vešu njenog brenda donjeg veša SKIMS.

Pozirala je u crno pripijenom crnom bodiju ispred masivnog displeja sastavljenog od nekoliko glamuroznih plakat,a na kojima je prikazana Kim.

Njeni pratioci su pohvalili njen izgled i kazali joj da je ista mama. Posebno im se svidjelo što je Rumer prirodna ljepotica, te dodali kako joj steznici brenda Kim Kardashian uopšte nisu potrebni.

Nedavno je Rumer otkrila da sa majkom nije razgovarala pune tri godine, kada je ona bila u u braku s glumcem Ashtonom Kutcherom, te dodala kako je bila ljuta, pogotovo na Ashtona.

“Imala sam osjećaj da je on uzeo nešto moje. Mama je željela još jedno dijete, što se nije dogodilo, a bila je fokusirana samo na tu činjenicu. Imala sam osjećaj da joj mi, njena djeca, nismo dovoljni. Prijatelji su mi govorili da su zabrinuti za moju mamu, te da bi trebala da joj pomognem. Tada sam shvatila da trebam popraviti naš odnos”, kazala je Rumer.

(dailymail)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)