Kad gola njedra izazovu pometnju

Ko bi mogao pomisliti da prozirni grudnjak i danas može izazvati toliko galame i negodovanja? Victoria Beckham (46) trenutno sebi, takođe, postavlja ovo pitanje – ali s velikim osmijehom na licu. Jer je modna dizajnerica na sebe skrenula pažnju grudima. A prema njenim kreacijama – baš na vrijeme, za Londonsku sedmicu mode …

Kakvu uznemirenost može samo izazvati jedna bluza: napravila ju je Victoria Beckham. Sa prozirnom bluzom, koja labavo pada i – sada obratite pažnju! – pušta da zasjaje gole grudi njene nositeljice.

Ali, onaj ko misli da bradavice koje prolaze kroz tamnu bluzu neće nikoga oboriti s nogu u 2020. godini, potpuno je u krivu. Jer, modna dizajnerica Victoria Beckham je za to morala podnijeti puno verbalnih krirtika.

“Šokantno, neukusno, bezobrazno”, napisali su neki sljedbenici, koji su pronašli snimak koji bivša Spice Girls prikazuje na internetu.

I to baš na Instagramu. A ta platforma, na kojoj su gole grudi inače veliki tabu, nije blokirala Viktorijin klip. Ali, nije samo činjenica da prozirna bluza omogućava uvid ono što smeta sljedbenicima. Neki misle da je Victoria time napustila svoju klasičnu liniju. Supruga fudbalske ikone Davida Beckhama (45) poznata je po ekstravagantnom, ali elegantnom dizajnu.

Još uvijek nije procurilo da li će majka četvoro djece zaista poslati model, sa ovom uzbudljivom bluzom, niz londonsku modnu pistu. S prikazom grudi ili bez nje, bivša Spice Girl može biti sigurna u svakom slučaju: Njena proljetna i ljetna kolekcija 2021. privlačiće pažnju. I tako mali skandal, napravio je dovoljno reklame.

Victoria Beckham, rođena u Harlowu 1974. godine, postala je svjetski poznata kao Posh Spice iz britanske muzičke grupe Spice Girls. Nakon razlaza grupe, Victoria Beckham započela je karijeru dizajnera.

Udata je za bivšeg fudbalera Davida Beckhama od 1993. godine. Njih dvoje imaju četvoro djece: Brooklyn (rođen 1999.), Romeo (rođen 2002.), Cruz (rođen 2005.) i kćerku Harper (rođenu 2011.). Od 2008. godine, uglavnom žive u Los Angelesu.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)