Projekat ruža…

Britney Spears (38), radeći jogu na plaži u crvenom bikiniju, nagovještavala je svoj predstojeći Project Rose. Prošle sedmice objavila svoj novi album slika  na Instagramu, na kome se vidi kako vježba jogu na plaži. Sama je kreirala vježbe, ležaći leđima na pijesku, široko raširivši ruke i ispruživši noge u vazduh.

‘Ne… ovo nije “samo dodir ruže” ili “crvena” … to sam jednostavno ja… na najjednostavniji način Britney!!!’ stavila je u natpisu.

Prethodno je koristila frazu “Samo dodir ruže”, kako bi se pozvala na svoj predstojeći “lični foto projekat”, koji je od tada javno nazivala “Projekat ruža”.

U naslovu svog najnovijeg albuma joge na plaži napisala je: “Hej … kad ste već kod toga ….. okrenite fotografije naopako i vidjet ćeš da je to T!!! Za učitelja … čaj … test … sutra … vrijeme … dva … deset … alat … probaj …. hvala …. oni … Mislim, mogli bismo ovako ići cijeli dan, zar ne!?!?”

Britney je svoj prilog zaključila pitanjem: ‘U svakom slučaju … ko vam je bio najdraži učitelj u školi… i šta ste naučili ????’

U međuvremenu je preporučila knjigu “The Inner Goddess Makeover” autorice Tanishka i podijelila nadu da će ‘takođe ojačati njene projekte “Samo dodir ruže” i “Crvena”.

(dailymail)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)