Ponosnija nego ikad

Selena Gomez odlučila je ponosno pokazati ožiljak, koji je dobila tokom operacije, tri godine nakon transplantacije bubrega i komplikacija nakon operacije.

Popularna pjevačica i glumica sada je otkrila da je 2017. godine imala operaciju, te da je dobila novi bubreg od svoje bliske prijateljice Francia Raise. Međutim, nakon transplantacije, Selena je proživjela dodatni šok kada joj je prsnula arterija. Ponovo je završila u operacionoj sali, a ljekari su joj ugradili novu arteriju kako bi spasili bubreg.

Selena je sada na Instagram postavila fotografiju, na kojoj pozira u tirkiznom kupaćem kostimu pored bazena, pokazujući ožiljak na nozi. Uz fotografiju je napisala: “Nakon transplantacije bubrega, bilo mi je vrlo teško pokazati ožiljak. Nisam željela da se to vidi na fotografijama”.

Međutim, sada se osjeća “sigurnijom nego ikad prije”.

“Osjećam se dobro zbog onoga što sam doživijela i ponosan sam na to”.

Na fotografiji se jasno vidi ožiljak s unutrašnje strane desne natkoljenice. Može se vidjeti i tetovaža pjevačice i glumice na lijevom bedru.

Selena Gomez je odrasla u američkoj saveznoj državi Teksas, proslavila se prije svega učešćem u raznim Disneyevim produkcijama. Njena dugogodišnja veza s Justinom Bieberom, takođe, je doprinijela da postane međunarodna tinejdžerska zvijezda.

Godinama je aktivna i kao pjevačica. Nakon pauze vezane za zdravlje, vratila se 2020. godine sa albumom “Rare”, (“Rijetkost”). Taj prvi album u posljednjih pet godina, popeo se na sami vrh američke top liste.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)