Divlji anđeli lete

Godinama su ova tri predivna anđela „Victoria’s Secret“ vijorila oduzimajući dah ljepotom na modnim pistama. Ali. trenutno im veliki modni cirkus više nije glavni prioritet.

Šveđanka Elsa Hosk (31) i holandski model Romee Strijd (25) raduju se svom potomstvu, a Brazilka Daniela Braga (28) zaručila se.

Dvije bebe i budući suprug – tri divlja anđela izmiču! I radujte se njihovom novom životu.

Elsa Hosk, 1,77 m visoka “Victoria’s Secret” ljepotica i njen dečko Tom Daly, očekuju svoje prvo zajedničko dijete. Nebesku vijest lijepa Šveđanka objavila je u utorak naveče na svom Instagram nalogu i napisala nekoliko prekrasnih fotografija s kvrgom:

“Neko sam vrijeme držao ovog anđela u trbuhu u tajnosti … Više sam nego uzbuđen i sretan što imam dijete i započinjem sljedeće poglavlje svog života s čovjekom iz snova!”

Holandski model Romee Strijd, takođe, se jako raduje što će napokon postati mama. Kao viseći znak “Victoria’s Secret”, obično je nosila blistava anđeoska krila, sada 25-. godišnjakinja daje krila predstojećem rođenju svog prvog djeteta.

Romee i njen suprug Laurens van Leeuwen, s kojim je zajedno već deset godina, dugo su željeli dijete. Ali- bolest jajnika PCOS učinila je da joj želja već dugo nije bila moguća.

Za Romee je veliko čudo što je, ipak, zatrudnjela. Omotana čipkom, svoju trudnoću na Instagramu proslavlja divnim fotografijama beba-kvrga.

Anđeo “Victoria’s Secret” Daniela Braga nije trudna, ali je nedavno sretno zaručena. Njen muškarac iz snova Adam Freede kleknuo je ispred nje na krevetu od latica ruže i postavljao joj sva pitanja. I rekla je DA!

Brazilski model podijelio je dobru vijest ove sedmice na Instagramu i pobunio se: „Naučio sam šta je ljubav samo kad me neko pita za nju, a ja nisam smislio definiciju … samo ime, ADAM. “

“Pokazali ste mi o čemu se zapravo radi i promijenio je cijeli moj svijet”, okreće se Daniela svom budućem suprugu. “Voljeću te zauvijek.”

(dailymail)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)