Kupovinom ulaznice podržite RK Velež

Rukometni klub Velež pokreće akciju prodaje donatorskih ulaznica za sezonu 2020/2021. Pandemija Covid – 19 ostavila je teške posljedice za funkcionisanje brojnih segmenata RK Velež.

“Iako u ovoj sezoni bilježimo organizacioni i sportski iskorak, a prvi rezultati već su nam došli kroz pobjedu u Goraždu nad Radničkim, materijalna podloga je vrlo važna za osnovno funkcionisanje kluba. Iako su naši igrači amateri i nemaju nikakvu naknadu, ipak postoje troškovi službenih lica, putovanja na gostujuće utakmice kao i sportska oprema.

Za sve naše brojne navijače, koji su već izrazili želju da pomognu Veležu, pokrenuta je akcija prodaje donatorskih ulaznica za ovu sezonu. Cijena svake pojedinačne ulaznice je 5 KM.

Na objektima ćete vidjeti plakate na kojima je označeno da je tu prodajno mjesto za ulaznice.

Akcija je službeno krenula od srijede, a ulaznice se mogu kupiti u Caffe baru „Lav“ u Fejićevoj i Caffe bar “Bulevar“, kao i u Printshop Light’s Letters u Fejićevoj ulici.

U pripremi je da se omogući i prodaja ulaznica putem PayPal sistema, pošto smo već imali pitanjaod naših navijača koji žive u inostranstvu.

O svim aktivnostima u ovoj akciji, novim prodajnim mjestima, opcijama prodaje putem Paypala, kao i konkretnim rezultatima bićete blagovremeno obavješteni putem službenog facebook profila RK Velež Mostar.

Postanite i Vi dio tradicije duge šest decenija, postanite dio RK Velež!!!, stoji u saopštenju kluba.

U drugom kolu, u  Mostar dolazi drugi tim Izviđača iz Ljubuškog, tradicionalno neugodan rival „Rođenim“ i ekipa koja zaslužuje svaki respekt.

Emir Krpo

(NovaSloboda.ba)