Tužna sjećanja

Tužna sjećanja pop dive Mariah Carey: Pjevačica u intervjuu govori o svom tužnom djetinjstvu i svojoj sestri prostitutki.

Njena tužna prošlost izaći će na vidjelo uskoro, sa izlaskom njene autobiografije. Super zvijezda Mariah Carey (50) u autobiografiji pod naslovom “All I Want For Christmas Is You”, (“Sve što želim za Božić, to si ti”) govori o svom tužnom djetinjstvu u New Yorku. Za to okrivljuje svoju majku Patriciju (83) i sestru Alison (58).

Pop diva je o šokantnim detaljima govorila uoči izlaska knjige, sa američkom voditeljicom Oprah Winfrey (66).

Za majku kaže: “Rekla bih da se njeno zanemarivanje odvijalo na nekoliko nivoa”.Carey se osjećala “uvijek prljavo” i “ne cijela”. “Ostavila me kod ljudi, sa kojima mi nikad nije bilo sigurno”.

Mariah Carey je trebala biti prodata makroima kad joj je bilo dvanaest godina.

Ni njenu stariju sestru Alison nije brinula njena dobrobit, nego upravo suprotno.

Kaže: “Kad sam imala 12 godina, sestra me je drogirala valijumom”. I dodaje: “Ona mi je ponudila kokain, na vrhu prsta, zadala mi opekotine trećeg stepena i pokušala me prodati jednom svodniku”.

Kontakt sa sestrom prostitutkom je u potpunosti prekinula

Mariah Carey joj to do danas nije oprostila. Nema kontakt sa sestrom, kao ni sa bratom Morganom (60). Alison je kasnije završila kao heroinska prostitutka, zarazila se HIV-om i smještena u bolnicu za mentalno oboljele. Uprkos milionima zarađenih muzikom, Mariah Carey joj nije željela pružiti ruku pomoći.

Kod Winfrey je objašnila odnos sa sestrom na sljedeći način: “Zapravo, nas dvije se uopšte ne poznajemo”.

Njena porodica je bila zaokupljena sobom, a ionako ne sa Mariah.”Stigla sam na ovaj svijet, i osjećala sam se kao autsajder u vlastitoj porodici”.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)