Vrlo snažna žena

Pjevačica Normani govorila je o važnosti “osnaživanja žena”, nakon što je glumila u WAP muzičkom videu Cardi B, i bila model donjeg rublja za Rihannu.

Normani je imala jednu prilično uspješnu godinu.

Ova 24. godišnja ljepotica nije glumila samo sa Cardi B i Megan Thee Stallion u WAP muzičkom spotu visokog profila, već je modelirala i donje rublje Fenty za veliku modnu reviju prijateljice Rihanne ovog mjeseca.

Zvijezda je, za oktobarski broj Teen Voguea, rekla da je ponosna što predstavlja “osnaživanje žena”.

“Vrlo sam uzbuđena što sam bila dio tog videa, i zato što se osjećam da smo u vremenu u kome su crne žene zaista na vrhu u muzici, što je nešto, kako osjećam, što nije vidjelo vrlo dugo vremena”.

Dodala je, “Činjenica da sam dio ovog tako posebnog trenutka, koji prihvata našu seksualnost, u kome definitivno postoje dvostruki standardi, zbog čega sam vrlo uzbuđena, i što mogu biti dio toga”.

Sretna je što drugima može poslužiti kao uzor.

“Da bih bila mlada žena koja liči na sebe, jednostavno osjećam, što je pozitivan primjer, da je to dio mog nasljeđa”.

“Želim da stvorim bolje mogućnosti za sve nas, a takođe i za ljude koji misle da su nas shvatili. Želim pokazati da smo višestrani i sposobni za mnogo više od onoga, što imamo u muzičkoj industriji, a takođe i u društvu. Osjećam, kao da je ovo što radim, jednostavno moja dužnost”.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)