Kostimi za Noć vještica svih vremena

Da, opet dolazi to sablasno vrijeme: Noć vještica. Slavni mogu nositi kostime tokom cijele godine, ali im treba nešto upadljivo za praznik. Šta su smislili, u Instagram konkurenciji? Vrijeme je da zavirimo u najbolju kamuflažu, od glama do blama!

Prema Kim, na mreži: “Ova porodična slika bila je takav izazov, jer se Chicago toliko uplašio od Dina! Pokušali su joj objasniti i pokazati da je to samo tata, ali ona još nije shvatila koncept! Zato kliknite fotografu koji ju je uredio i ostvario snove naše porodice Flintstones!”

Kendall Jenner kao šumska vila.

Ona možda nije stalni član Victoria’s Secret Angel, ali imala je tamo nastup ili dva. Nažalost, to više nije godišnji događaj! Za Noć vještica vratila je malo inspiracije sa modne piste sa ovim složenim kostimom. Perje i rogovi i svjetlucaju! Potpuno duhovno, svi su se složili. Model je pošao s metalnim ansamblom, izgledajući onako kako obožavaoci znaju i vole šumske vile. Da li je bacala čarolije čitavu noć? Magija je zabilježena za Instagramu!

Nicki Minaj i Beau kao Harley Quinn i Joker

Klasični lik Jokera odigrao je niz talenata posljednjih decenija. Jack Nicholson, Heath Ledger, Jared Leto i Joaquin Phoenix takmiče se za omiljenog favorita kod navijača. Ali, teško je odabrati! Možda Kenneth Petty, suprug Nicki Minaj, može biti tajbrejker?

Dwayne Johnson kao Popaj

The Rock tresao se 2015. godine u kostimu Popaja. Bezvremenski lik, koji se danas rijetko pojavljuje u novinama! Nema veze, Dwayne nikada ne slijedi trendove. On ih pravi! Glumac ga je odlučio vratiti za novu generaciju na Instagramu. Ali, da li je to izveo autentično? Pažljiv pogled zapravo otkriva glavni problem. Šešir, lula, mrštenje: Provjeri. Ali, gdje je tu špinat, jaki čovječe? Ovo nije ni ukusno ni hranjivo. Da bi izbjegao totalni neuspjeh, Dwayne je pokazao svoje prave mišiće, kako bi privukao pogled. Ipak, špinat je bio sastavni dio ovog starog ctranog!

Emma Watson kao Wonder Woman

Hermione Granger, nema više: Na realni praznik mugla koji slavi magiju, glumica Emma Watson postala je superheroj. Bilo je vrijeme da izađe iz čarobnjačke kutije, baš na Noć vještica. Otvorena feministica pojavila se kao Čudesna žena, zabavljajući obožavaoce obe franšize. 2 za 1, magično rečeno! Patnja Sappho, nekoliko zapažanja: Teško je reći da li je rad na obrvama bio dio kostima ili ne. Svakako dodaje malo iskre u izgled! Sigurno je pobijedio stil Hogwartsa. Ali, pravo je pitanje, zašto se ta djevojka zabavlja s Yodom?

Khloe Kardashian kao Storm

Khloe je Kardashian, koju su mnogi potajno najviše voljeli. Nešto sitnija od ostalih, bila je ličnost. Tokom decenija podijelila je i puno pogleda. Svaki dan je bio prilika za glam, ali Noć vještica je poseban dan: pogledajte Khloe kao sparnu Oluju! Ovde se Khloe predstavlja kao lisica X-Men. Kontakti u boji su lijep dodir! Prema Stormu: “Ja sam žena, mutant, lopov, X-Men, ljubavnica, supruga, kraljica. Ja sam sve to odjednom. Ja sam Storm i za mene ne postoje takve stvari kao što je ograničenje.” Nema ograničenja, kaže ona? Niti za Kardashianove, što ovo čini savršenom prazničnim mečom!

Emily Ratajkowski kao Cleopatra

Navijači su prvi put stigli do Emily Ratajkowski u zloglasnom videu Zamućene linije. Egzotična ljepotica, bilo je teško smjestiti njen izgled. Ispostavilo se da je ona dobra Poljakinja! Za Noć vještica, ipak, je odlučila putovati sve do Mediterana. Hodala je kao Egipćanka! Sa svojim zadimljenum sjenilom za oči Cleopatra, Emily bi komotno mogla biti zamijenjena sa pravom. Ali, bio je to samo jedan poklon, samo iz zabave. Primjetno nedostaje: Ta otrovna i ljuta zmija. Umjesto toga, zabavljajte se kao da je 30. godina pne, rekla je. Možda je Emily, ipak, znala smrtonosnu istinitu priču!

Hasley kao otrovni bršljan

Kad su Hasley i G-Easy prekinuli vezu, pobrinula se da to ne utiče na njeno raspoloženje za Noć vještica. Zašto dopustiti čovjeku da upropasti zabavu? Ova odjevna kombinacija Poison Ivy pokazala je obožavaocima nešto o njenom raspoloženju te godine. I malo o njenim sitnim tajnama! Kantautorica je odlučila osloboditi svoju mladu, negativnu stranu. Potpuno se transformisala u lik iz stripa. Nakon toga se pojavila njena pjesma: “Ne, nisi pola čovjeka, kako misliš da jesi i ne možeš ispuniti rupu u sebi novcem, drogom i automobilima … Tako mi je drago što nikad nisam imala bebu s tobom.” Negdje pod punim mjesecom, gospodin G je zaplakao!

Kim Kardashian kao Wonder Woman

Nekoliko godina prije nego što se Gal Gadot pretvorio u pravu čudesnu ženu, Kim se okušala u kostimu! Ona je tokom posljednje decenije za zabave za Noć vještica odjevala mnogo impresivnih odjevnih kombinacija, ali ova je bezvremenska. Ipak, moramo biti iskreni. Gal je od ovog lika napravio mnogo više od kostima!

Naya Rivera kao Carmen Sandiego

Vjerujemo da bi samo Naya mogla vratiti Sandiega i učiniti da izgleda dobro. Zašto lik Carmen Sandiego na velikom ekranu nema milone dolara od produkcije? TV emisija okrenuta kompjuterskim igrama učinila je seksi i cool. Ali, čini se da je nakratko izašla iz mode. Pažnja Hollywood! Dosta nam je nastavaka, potreban nam je Carmen live-action projekt.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)