Na putu povratka forme

Amy Childs (30) iz reality show programa  TOWIE-a kaže da je  “mrzila tijelo onakvo kakvo joj je bilo”, te da je počela sa iscrpljujućim režimom vježbanja

Iz teretane je istovremeno krenula i sa svojom Instagram pričom, gdje je svojim obožavaocima objasnila da je u posljednje vrijeme bila “vrlo lijena u pogledu sa ishranom i vježbanjem”.

Majka dvoje djece je dodala kako je da joj je bilo prilično teško vratiti tijelo u formu, nakon što je rodila svoje drugo dijete, prije dvije godine.

Obraćajući se svojim obožavaocima, rekla je: “Pozdrav svima, danas je prvi dan povratka u formu, moram biti iskrena, drugi put mi je to jako teško, očito je da imam dvoje djece”.

“Ali, upoznala sam se s jednim od najboljih trenera, Robom, tako da u osnovi stvarno moram postati fit”.

Trener Rob je rekao: “Dakle, plan je da radimo tri treninga za cijelo tijelo sedmično sa utezima i kardio treninzima, a pozabavitćemo se i njezinom prehranom.”

Amy je napisala naslov: “1. dan povratka u teretanu! Ok, neću lagati, bilo je jako teško vratiti se, moja prva sesija bila je vrlo teška, ali vratila sam se, mrzim kakvo je moje tijelo, svi pratite moje fitnes putovanje”.

‘Teška sam nešto više od 66 kg! Upravo sam bila jako lijena sa ishranom i vježbanjem, a opet sam na tome i jedva čekam da vam pokažem rezultate svog napornog rada.

‘Dakle, želim da pratite moje putovanje u kondiciji i mršavljenju! Do januara, želim da se osjećam bolje, nego ikad i želim da to svi pratite sa mnom”.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)