U novom načinu života

Ferne McCann pokazuje svoju zategnutu figuru u oskudnim prugastom bikiniju na cvrkutavom snimku za Instagram videa, dok slavi pune tri godine svog zdravog načina života

Pri tome jem puna samopouzdanjam otkrila u svoju figuru, tri godine nakon prelaska na novi način života.

Bivša zvijezda show programa TOWIE podijelila je i sjajni video, dok pozira u oskudnom bikiniju pred svojim ormarom za garderobu, opisujući svoje savjete za održavanje forme.

Podijelivši video na svojoj popularnoj Instagram stranici Ferne Nurtition, majka jednog djeteta izgledala je nevjerovatno u njenim kupaćim kostimima.

Okrenuvši se prema kameri, da pokaže svaki ugao svoje zategnute i preplanule figure, Ferne je izbacila svoje najbolje poze pred ogledalom, u selfi snimcima.

Uz snimak, Ferne je otkrila da je proslavila tri godine svog Herbalife plana, koji joj je pomogao u gubitku kilograma zahvaljujući zamjenskim šejkovima i dodacima ishrani.

‘U roku od dva dana, nakon što sam počela na proizvodima, moj nivo energije je bio tako visok, što nikad nisam ni sanjala da će se dogoditi.

!Evo me već tri godine, još uvijek pijem šejkove za doručak, još uvijek se hranim zdravo, ali još uvijek, i dalje uživajući, previše volim hranu da bih nešto izbacila, ne morate to raditi”.

“Moral priče je … uozbilji se, želiš se osjećati bolje? Morate početi s nečim ludim!!”

Tokom izolacije, Ferne je naučila cijeniti sebe, nakon što je poradila na svojoj kondiciji, zdravoj ishrani i meditaciji, kao načinu suočavanja s događajima iz ove godine.

(dailyshowbizz)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)