Pogled s popustom

Lauren Goodger (34) zadirkivala je posjetioce svoje stranice OnlyFans dok je pozirala u potpuno prozirnom bodiju u najnovijem nizu seksi snimaka.

Ranije ove godine prijavila se za stranicu OnlyFans kako bi skupila nešto novca.

Međutim, Lauren Goodger je očito više bila zainteresovana da prikupi što više pretplatnika, pa je na Instagramu podijelila niz novih sjajnih fotografija.

Lauren je izgledala senzacionalno dok je pokazivala svoje poznate obline u sjajnom kostimu, a ono što nije bilo za javno objavljivanje, zaštitila je strateški postavljenim rešetkama.

Pozirala je u cvrčavom jednodelnom komadu kako bi bila sigurna da može pasti u oči potencijalnim pretplatnicima.

Lauren mjesečno naplaćuje 35 dolara za pristup svom profilu, koji sadrži objašnjenje: “Hej ljudi! Pobijedili ste! Dobrodošli na moj sadržaj samo za oči mojih oobožavalaca. Ako vam se sviđa ovo što vidite, pretplatite se na moju ekskluzivnu stranicu”.

Ona nudi i niz popusta, uključujući 30 posto popusta za jednomesečnu pretplatu i 20 posto za ostale blokove, kao što su tri, šest ili 12 mjeseci.

Podijelivši trenutak dok se pozirala za selfi izbliza, nekadašnja reality zvijezda je napisala: “Dajem popust! Svim mojim obožavaocima koji me žele vidjeti, sada je vrijeme … pretplatite se. Već objavljujem slike na Instagramu pa sam pomislila, zašto ne bih bila plaćena za to? Ne kajem se “

(dailymail)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)