Zvijezde nekad i sad – Nakon OP uljepšavanja

Teško da se bilo ko rodi baš sa besprijekornim izgledom. Ali šta onda, ako zaista želite postati poznati, ali nikako ne možete ići ukorak s ostatkom Hollywooda? Tada, jedino što pomaže je odlazak kod beauty doc.

U jednom poređenju prije i poslije, prikazujemo vam nekoliko zvijezda koje su pretrpjele nevjerovatne promjene zahvaljujući botoxu i skalpelima.

Glumica Megan Fox odbija da prizna da joj je operisano lice. Međutim, stručnjaci su sigurni da je imala operaciju nosa, injekcije u području jagodične kosti, te punjenje usnana gomilom botoksa.

l

Po skandalima poznata Lindsay Lohan holiwoodsku karijeru je započela veoma obećavajuće, kao slatko dijete i tinejdžerska zvijezda. Nekoliko sudskih procesa, prekomjernog uživanja droga i zatvora kasnije, sigurno govori da nije sve baš išlo po planu. Vjerovatno joj u tome nisu pomogla ni ciljana punjenja botoxom.

Nekada prirodni osmijeh Kim Kardashian odavno je uništen botoksom, zatezanjem i korekcijama. Ono što ostaje, naizgled je besprijekorno lice, za koje je sigurno bilo potrebno nekoliko sesija uljepšavanja.

Superzvezda Kylie Jenner prije nekoliko godina izgledala je sasvim drugačije. Prije kratkog vremenskog perioda, investirala je u napunjene usne, smanjenje nosa i korekciju očnih kapaka,  ali to sigurno nije bilo sve.

Kendal, sestra od Kylie Jenner i Kim Kardashian, vjerovatno je u porodici imala najmanje operacija uljepšavanja. Korektura nosa i punjenje za usne, izgledaju kao najupečatljiviji postupci.

(desired)

Lj.G.

(NovaSloboda.ba)