U stilu devedesetih

Francesca Allen (25) prikazala se u bikiniju nadahnutom devedesetima tokom relaksirajućeg odmora. Ona je, inače, poznata po nevjerovatnoj figuri i besprijekornom stilu.

Zvijezda Love Islanda, koja se poslom našla u Dubaiju, odabrala je dvodijelni kostim u stilu devedesetih sa visokim bokovima.

Francesa – vjerovatno najtrendi takmičarska Love Islanda svih vremena – izgledala je nevjerovatno šik u bikiniju u retro stilu, u kome je pokazala svoje najbolje izdanje.

Njena crna valovita kosa padala joj je preko ramena, a svemu tome je dodala samo trendi i nesumnjivo dizajnerski sat.

Zbog korona ograničenja, Britancima je zabranjeno napuštanje Velike Britanije, osim ako ne idu na posao ili putovanje, ali Francescino putovanje se desilo prije nove blokade.

Prije ovog odmora, Francesca je nedavno tvrdila da joj je ljubavni show Love Island ojačao profil u modnoj industriji, ali joj zapravo smeta da pronađe novu ljubav.

Pri tome je rekla kako su neki muškarci sada i previše zastrašeni da bi joj prišli na zabavama – ali da je, takođe, naučila i zadovoljna, da bude i sama.

Francesca je rekla: “Ako izađete vani, i vidite momke, oni će vas pogledati, jer vas možda prepoznaju – ali onda postaju stidljivi. Ne idem na takve događaje da bih nekoga upoznala! Još uvijek sam slobodna, ali sam bila u vezi prije odlaska na Ostrvo ljubavi”.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)