Zvijezde nekad i sad: Nakon OP uljepšavanja

Teško da se bilo ko rodi baš sa besprijekornim izgledom. Ali, šta onda, ako zaista želite postati poznati, ali nikako ne možete ići ukorak s ostatkom Hollywooda? Tada, jedino što pomaže je odlazak kod beauty doc.

U jednom poređenju prije i poslije, prikazujemo nekoliko zvijezda, koje su pretrpjele nevjerovatne promjene zahvaljujući botoxu i skalpelima.

Holivudska glumica Blake Lively imala je mnogo veći nos na početku karijere. Kada je 2007. godine napravila proboj sa serijom “Tračarka”, nos joj se suzio, a grudi povećale.

Da li je to samo frizura ili je pjevačicino lice danas puno zategnutije nego prije 10 godina? Nos Ariane Grande, takođe, izgleda malo uži nego u tinejdžerskim danima. Ono što je, ipak, najuočljivije je da su obrve znatno veće. Nije li ovde nešto barem malo dirano!

Mala sestra od Gigi Hadid danas ima istaknute jagodične kosti. Upitno je, da li je to samo zbog gubitka dječije masnoće na licu. Vjerovatno su tome pomogli injekcije ili implantati. Nosni most joj je sada, takođe, mnogo uži nego prije nekoliko godina.

Naša voljena Britney imala je malo širi nos dok je bila tinejdžerka, koji joj je na početku karijere vrlo brzo sužen. Otprilike u isto vrijeme, veličina grudnjaka joj je kao magijom narasla, što ona uvijek poriče. Danas se pjevačica svako malo liječi botoxom. Za većinu zvijezda. to je poput odlaska zubaru.

Reperka Lil Kim nikada nije bila poznata po svojoj prirodnosti, ali posljednjih godina lice joj izgleda samo poput maske. Lice postaje sve stegnutije, usne sve veće, a nos sve uži.

Legendarni glumac “Rocky” je odjednom bio zaista dobro ostario, a onda je, prije nekoliko godina, otišao pod nož i izveo lifting lica. Dobijao je puno podsmijeha zbog svoje neprirodne mimike lica – zbog čega sada daje slobodu prirodnom starenju.

Pjevačica Ashlee Simpson bila je jedna od zvijezda 2000.ih. Najpoznatija je bila kao mlađa sestra pop zvijezde Jessice Simpson i supruga Petea Wentza, člana grupe Fallout. Kad je smanjila nos, obožavaoci su je kritikovali da će sada izgledati kao bilo koja druga pop zvijezda.

Gotovo da se još niko ne sjeća kako je pop ikona Cher izgledala tamo sedamdesetih godina, prije svojih bezbrojnih operacija ljepote. Samo ona zna šta je tačno učinila – ali nekako njen usmjereni izgled jednostavno pripada samo njoj.

(desired)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)