Jednostavno, oduzima dah!

Ova žena je samo wow!

Mega zvijezda Jennifer Lopez (51) se jednim mega nastupom pojavila na dodjeli američkih muzičkih nagrada u Los Angelesu.

U prozirnom jednodijelnom baršunastom kostimu, ušivenim uz tijelo, koje je pokrivalo samop ono najvažnije, J.Lo je plesala preko pozornice s Malumom (26). Teško je povjerovati da je kolumbijski reggae pjevač otprilike upola mlađi od La Lopez. Majka dvoje djece vrtjela se seksi u formi, preko pozornice i još jednom dokazala da lako može pratiti bilo koju pop zvijezdu u branši, čak i sa 51 godinom.

Zbog pandemije korone, dvije zvijezde su nastupale u gotovo praznom Microsoft Theatreu, ali su, ipak, uspjele izludjeti i to male publike. U svojoj Instagram priči, Jennifer je prethodno podijelila neke utiske iza kulisa, sa crnom maskom ispred usta i nosa, kako je upravo morala napraviti Covid test.

Nažalost, J. Lo je morala svog zaručnika Alexa Rodrigueza (45) ostaviti kod kuće. Bivša bejzbol zvijezda grozničavo je pratio nastup pred televizorom kod kuće, snimio je vrući nastup svoje buduće supruge i podijelio ga u svojoj Instagram priči riječima: „J. Lo, bila si nevjerovatna večeras!

Ti i Maluma, vi ste uzdrmali nagrade!”

Ali, čak i ako je pop diva najbolje izvela program večeri, druge su osvojile nagrade. Taylor Swift (30) je treći put zaredom osvojila kraljevsku kategoriju “Umjetnica godine”, a dobila je i dvije druge nagrade, za najpopularniju pop/rock pjevačicu i za najbolji muzički video (“Cardigan”). Justin Bieber (26) takođe je nagrađen s tri nagrade.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)