Nešto, o čemu se može pisati

Pjevačica Miley Cyrus nema problema sa slobodom ponašanja. To je stalno dokazivala posljednjih godina. Tokom foto shootinga za muzički magazin “Rolling Stone”, muzičarka, koja je krajem novembra proslavila 28. rođendan, otišla je čak i korak dalje i pokazala se u toplesu.

Na naslovnici, Cyrus raskida kožnu jaknu u koju je obučena i otkriva da ispod ne nosi ništa. Takođe je kombinovala i velike crne sunčane naočale, lančiće i veliku crnu suknju. A uz sve to, daleko isplazila jezik.

Dok je sliku cenzurisala na Instagramu s logotipom “Rolling Stonea”, Cyrus je sliku u punom sjaju objavio na Twitteru. Uz to je napisala: “Rekli su mi da ih pokrijem, pa sam učinila suprotno”.

U pratećem intervjuu, Cyrus je za sliku rekla: “Mislim da smo u posljednje dvije godine napravili neke velike korake, posebno sa ženama i njihovim tijelima. Ne znam čak ni mogu li zbog toga sramiti. Da li toga ima još uvijek?”, upitala se pjevačica.

Miley Cyrus krasi naslovnicu aktuelnog broja “Rolling Stonea”. Na njoj se može vidjeti i u toplesu, ali rukama pokriva grudi.

Pjevačica je naslovnicu objavila na Instagramu i uz sliku napisala: “Bar ću ponuditi novinama nešto o čemu mogu pisati”.

(web)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)