Sunčana sloboda!

Vjerovatno ne postoji tabu koji superzvijezda Madonna (62) još nije prekršila. Popustljivi i neskriveni, tako su poznati. A narod kaže da jabuka ne pada daleko od drveta.

Njena kćerka Lourdes (24) sada je, takođe, opuštena i slobodna na romantičnom odmoru sa svojim dečkom Jonathanom Pugliaom u Tulumu u Meksiku. Kakve lijepe fotografije.

U jarko žutom bikini topu i crnim tangama, kreće se Lourdes, kao da su na devetom nebu, sa svojim skejtborderom. Zaljubljeni se maze i ljubakaju dok se kupaju u kristalno plavoj vodi, opuštaju se na suncu i zajedno šetaju plažom.

Što se tiče njege ljepote, mlada manekenka ni na koji način nije inferiorna u odnosu na majku. Ljetos se tokom čavrljanja u njujorškom kafiću pokazala sa neobrijanim pazuhom i bez grudnjaka.

A Jonathan? Student iz Ohaja nosi svoju djevojku s kojom je zajedno već tri godine, zaigrano poput princeze na rukama – barem u vodi. To im olakšava maženje.

Pored romantičnih odmora, mlada pobunjenica trenutno izaziva senzaciju i kao novo lice “Juicy Couture”.

U kampanji šarenog donjeg rublja, mlada ljepotica se može vidjeti s oskudnim, tamnoplavim gaćicama “Juicy” i gornjim šarenim dijelom – koža joj je preplanula od ljeta, duga kosa obojena u crveno i zavezana u strogu pletenicu.

Uz bok sa “plus size” modelom Ashley Graham (33), ona, takođe, stoji ispred kamere dizajnerskog brenda “Miu Miu”.

Model Lourdes najstarija je kći superzvijezde Madonne. Ali, ona ne nosi samo mamine gene, već i  tatine: njen otac je kubanski personal trener Carlos Leon (54).

Par se razdvojio, kada je Lourdes imala samo sedam mjeseci.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)