Članice Koalicije za Mostar nastavljaju zajedničko djelovanje

Predstavnici stranaka u okviru „Koalicije za Mostar 2020“ održali su sastanak, na kome je izvršena analiza upravo provedenog izbornog procesa u Mostaru.

Konstatovano je da je Koalicija za Mostar 2020. ostvarila izuzetno dobar izborni rezultat, zbog čega se sve stranke i kandidati Koalicije zahvaljuju građanima na ukazanom povjerenju i podršci. Još jednom je istaknuto da će istrajno raditi na svemu što su njihovi kandidati najavili u predizbornoj kampanji, pod nazivom „Sve za Mostar“.

„Koalicija za Mostar 2020“ će i dalje, kako se ističe, biti neizostavan i stabilizirajući faktor na mostarskoj političkoj sceni, a sve sa ciljem stvaranja jedinstvenog i za sve građane otvorenog Grada Mostara.

“Članice ‘Koalicije za Mostar 2020’ potvrdile su nastavak zajedničkog djelovanja, te svoju podršku kandidatu za gradonačelnika Grada Mostara, dr Zlatku Guzinu, koji je, kao nosilac Gradske liste, ostvario izvrstan izborni rezultat, što ga u najboljem smislu legitimira kao najozbiljnijeg kandidata za budućeg gradonačelnika Grada Mostara”, stoji u saopštenju Koalicije za Mostar 2020.

(NovaSloboda.ba)