Vrući praznici!

Poznato je da je iščekivanje najveća radost! A za dobro raspoloženje i ove godine su se pobrinule neke promi ličnosti. Styling moto: koža, lak i puno gole kože …

Ili, kako to jedna od njih reče: “Ove godine Djeda Mraz je žena i nosi lateks.”

Nekoliko vrućih snimaka protiv zimskog bluesa. U tom smislu, senzualno vrijeme predpraznika!

Slatko je bilo jučer! Vanessa Hudgens i njeni prijatelji nose božićno donje rublje i kožne čizme i poziraju za kameru. Ova grupna fotografija definitivno nije praznični poklon za baku i djeda. Ko zna?

Ona zna kako treba pravilno pozirati: zvijezda oblina Khloe Kardashian (36). Moto: obucite kaput i pokažite šta nosite ispod. Naravno, gotovo ništa. Apsolutno privlačno, bez sumnje su blistavi božićni grudnjaci. Ne treba ni malo više ukrasa!

Sa bikinijem na Mallorcu: Danieli Katzenberger već je jako vruća. Toliko vruće da se usuđuje izaći pred ulazna vrata u bikiniju, pa čak i umočiti nožni prst u bazen. Međutim, nije skočila. Temperatura, oko 20 stepeni …

Sarah Harrison iz Dubaija, takođe, je vrlo senzualna. Majka dvoje djece jednostavno se ukrasila nizom lampica. Kome još treba jelka?

“Moja vrsta kostima Djeda Mraza”, piše top model Lena Gercke o svojoj fotografiji u crvenom čipkastom donjem rublju. Ponekad je manje više!

Deda Mraz pop pjevačica Vanessa Mai, takođe, se oslanja na simboličnu crvenu boju – i XXL šećerlemu. Sjajno!

Manekenka i supruga glumca Jörna Schlönvoigta, Hanna Weig, vrlo se diskretno ubacila u prazničnu odjeću i nosi traku sa srebrnim ušima irvasa. Ne mora biti baš samo lak i koža.

Pa, neka je sa srećom!

(bams)

Lj. G.

(Novasloboda.ba)