S pogledom na more

Poznate osobe se osjećaju bolje kroz lockdown. Manekenka Izabel Goulart (36) pojavila se prije nekoliko dana na ostrvu iz snova San Barth i u karipskim vodama uživala u prelazu godina.

Brazilijanka joj povela svojih više od 4,5 miliona sljedbenika na instagramu, na njenu malu pauzu na ovom luksuznom karipskom ostrvu.

Na St. Barthu nema lockdowna, ali Izabel ni tamo ne može u potpunosti ignorisati svakodnevnicu  sa koronom. Ostrvo sa 10.000 stanovnika prijavilo je 190 slučajeva korone (1. januara). Zvijezde koje ovde odmaraju moraju pokazati friški Covid test nakon ulaska. Alternativa: deset dana karantina u jednom od mnogih luksuznih hotela na ostrvu po cijeni od 800 eura za noć.

Izgleda da je Izabel napravila test, jer se vrlo rado brčkala u moru ispred objektiva paparazzi kamera, a na Instagramu, ili plovi na jahti, ili pozira na stepenicama na otvorenom.

Njen zaručnik, golman Eintrachta iz Frankfurta Kevin Trapp (30) nije s njom. Profesionalni fudbaler i njegove kolege imali su doduše mali odmor od 19. do 28. decembra, a 2. januara već je nastavljena Bundesliga.

Čini se kao da se Trapp i Goulart nisu dugo vidjeli, što ne utiče na njihovu ljubav, a bliži se i njihov dugo očekivani ponovni susret. Izabel sjedeći na jahti ispred St. Barth-a i piše: „Iako nam je ova godina bila teška i zaključavanje nas je razdvojilo, ljubav na kraju uvijek pobijedi. Zahvaln sam što nešto gradimo čak i u teškim vremenima. Volim te. Jedva čekam da opet budem u tvom zagrljaju.”

Kratko jasno, i sasvim dovoljno.

(BZ)

Lj. G.(NovaSloboda.ba)