Jagy Carriers nosiljke za bebe dostupne u dm drogerie markt BiH

Jagy Carriers nosiljke za bebe je još jedan domaći brand, koji je od sada dostupan na policama 78 dm prodavnica u Bosni i Hercegovini. Nosiljke za bebe, elastične marame za novorođenčad i bebe su dio asortimana bh. branda Jagy Carriers, koji se može naći na policama dm-a.

Nosiljke za bebe su postale must-have proizvod, te je potražnja za istim svaki dan sve veća. Roditeljima olakšava svakodnevnicu, jer u nosiljkama beba se osjeća sigurnija, olakšava grčeve, a i odlazak u šetnju je postao jednostavniji. Misija Jagy Carriers jeste ponuditi roditeljima i bebama udoban i praktičan način nošenja, a da pri tome bude i dizajnerski atraktivan, primjetan i drugačiji od ostalih nosiljki na tržištu.

„Kompanija dm drogerie markt BiH je prepoznala važnost uvrštavanja domaćih brandova u ponudu, te na ovaj način nosiljke za bebe i drugi asortiman je od sada dostupan u svim dm prodavnicama u Bosni i Hercegovini”, izjavila je Arijana Katana, vlasnica branda Jagy Carriers.

Jagy Carriers je bosanskohercegovački brand, koji proizvodi mekano oblikovane nosiljke za bebe, elastične marame, te dodatni asortiman poput gricki za nosiljke, pojasnih torbica, ruksaka i drugog “babywearing” asortimana.

„Kompanija dm je kontinuirano u potrazi za kvalitetnim i inovativnim domaćim proizvodima kojima će obogatiti ponudu asortimana te potvrditi opredijeljenost za trajnu podršku bh. preduzetništvu. Stoga nam je drago da smo s Jagy Carriers nosiljkama obogatili ponudu proizvoda namijenjenih roditeljima, jer su upravo oni koji imaju bebe i malu djecu redovni kupci u dm prodavnicama“, kaže izjavila je Jelena Radonja, asortiman menadžerica u dm-u.

Jagy Carriers nosiljke su rađene po EN standardima, te imaju Hip dysplasia certifikat koji potvrđuje da se radi o proizvodu koji podržava zdravi razvoj bebinih kukova. Nosiljke su podesive, te odgovaraju uzrastu beba od navršenih mjesec dana do dvije godine.

(NovaSloboda.ba)