Marko Bošnjak obradio “Dođi” od Dine Merlina i Senidah

Marko Bošnjak, mladi pjevbač iz Prozora-rame, je izbacio novi cover, ovog puta u saradnji sa svojom prijateljicom prezimenjakinjom Mateom Bošnjak iz Viteza, a njihovo izvođenje u manje od 24 sata vidjelo preko 5000 osoba.

“Ovaj cover je dokaz prijateljstva Matee i mene. Uvijek smo bili i ostali nesebična podrška jedno drugom u bilo kojoj situaciji. Bilo kojim uvjetima, usponima, padovima, glupostima i stresu kojeg život, ali i glazbena industrija nosi”, napisao je Marko na svom Instagram profilu.

Pjesma je snimljena i produkovana u SPIKE STUDIOS u Vitezu (BiH). Za snimanje, miksanje i master je odgovoran Matija Baškarad, a za video snimak Stjepan Rajić.

Marko nastavlja svojim pjevanjem oduševljavati svoju BiH, ali i cijelu regiju. Uskoro Marko izbacuje dugo očekivani singl autora i producenta Vlahe Arbulića, a u pripremi je i Crowdfunding kampanja za Markov prvi album koji će donijeti moderan zvuk uz prepoznatljiv Markov muzički senzibilitet. Prvi podržavaoci dobiće svoje primjerke albuma s Markovim potpisom, a Marko priprema i posebno izdanje albuma s imenima podržavalaca na naslovnici. Marko vjeruje da će dobiti podršku iz regije i napokon izdati svoj dugo očekivani album prvijenac, a za to koristi moderne tehnologije.

Markove obrade objavljuje na službenom YouTube kanalu. Do sada je tako obradio mega popularne zvijezde Lady Gagu i Billie Eilish, a nešto starije fanove je iznenadio obradom pjesme Miladina Šobića, jednog od najpoznatijih kantautora s ovih prostora iz Crne Gore.

(NovaSloboda.ba)