Četvorostruko ubistvo u Vodicama: Policija traga za muškarcem u “Škodi Karoq”

Policija u Šibeniku u vezu sa četiri ubistva u Vodicama dovodi mušku osobu u vozilu “škoda karoq” sive boje i moli građane da im to prijave, ali isto tako da ne prilaze automobilu.

“U vezu sa navedenim događajima dovodimo mušku osobu koja se koristi vozilom marke `škoda karoq`, sive boje, registarskih oznaka `ŠI-959-HF`”, navedeno je u saopštenju policije.

Policija je demantovala informaciju koju su objavili pojedini mediji da je počinilac pronađen mrtav.

U Vodicama je u dva slučaja policiji prijavljen pronalazak četiri mrtva lica.

Policijska uprava šibensko-kninska saopštila je da je u 12,56 sati zaprimila dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored puta pronađen mrtav muškarac.

U 13,23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtva lica – dva muškarca i jedne žene, u objektu na Južnoj magistrali, prenose hrvatski mediji.

Mediji su ranije javili da je, nezvanično, ubica Branko Koloper, vlasnik propale šibenske firme “Matkol”, koji je imao niz pekara i trgovina po gradu, ali je otišao u stečaj.

Među ubijenima su navodno Tedi Slamić, vlasnik trgovačkog lanca “Djelo”, a pominje se i Radojka Danek, stečajni upravnik i vijećnik u šibenskoj gradskoj vijećnici, te još jedan muškarac.

(Srna)