Ni traga koroni

Tamo gdje jedni traže svoju veliku ljubav, drugi odlaze na luksuzne odmore.

U reality show programu “Paradise Hotel”, kandidati traže veliku ljubav između palmi i plaže. Ali, umjesto jedanaest učesnika show programa, trenutno samo dvije žene borave u luksuznom imanju, poznatom iz ove reality emisije u Njemačkoj.

Kendall (25) i Kylie Jenner (23) trenutno su na odmoru u toplom Meksiku, gdje su se počastile luksuznom vilom “Castle Sol de Oriente”. Cijena, “samo” 4.000 eura po noći. Sitnica za sestre Jenner!

Iza hotela „Paradise“ nalaze se dva jedinstvena luksuzna imanja za vrlo posebne prilike i goste sa debelim kontom. Dva okrugla hotela “Castle Sol de Occidente” i “Castle Sol de Oriente” izgrađeni su na jednoj stijeni u Meksiku. Uključujući pogled na more!

U svakom slučaju, Kendall i Kylie ne moraju brinuti zbog nedostatka prostora. Na raspolaganju imaju 1000 kvadratnih metara prostora, 12 soba, vanjski bazen, terasu, privatnu plažu i bar na plaži, samo za sebe.

U redu, pozvale su, ipak, i par prijatelja: Jenner najbolja prijateljica Stassie Baby (23) i trojica prijatelja iz LA, stigli su sa njima.

I šta naravno ne bi trebalo nedostajati na jednoj karipskoj ekskurziji u Mechikoooo? Naravno! Guacamole i Margaritas! Između sunčanja i ogledala u selfijima, sestre Jenner uživaju u svom luksuznom bijegu u Meksiku.

A koroni, ni traga…

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)