Sreća u malim stvarima

“Fokusirajte se na ono što vas čini sretnim!”, napisala je Cathy Hummels (32) uz svoj najnoviji post na instagramu. Kao influencerica, ona prirodno privlači veliku pažnju, a to je sigurno učinila i  sa trodijelnom serijaom fotografija.

“Danas sam prvi put krenula u snijeg bez zaštitne odjeće, poput finskih posjetilaca saune”, Posjetioci finskih sauna rijetko se fotografišu u bikiniju boje jorgovana u snijegu. Ali, Cathy Hummels obožava da se igra provokacije.

Očigledno je imala u vidu i zdravlje svojih oko 604 000 sljedbenika: “Bilo je stvarno vrlo hladno, ali je istina je da ovo pomaže cirkulaciji! A imunološki sistem, takođe, treba ojačati, samo ako se ne pretjera”, napisala je uz fotografije, uz pitanje: “Da li biste se usudili ovako izaći u snijeg?”

Cathy Hummels nema naročito visok procenat tjelesne masnoće, da bi se zaštitila od hladnoće u na snijegu. U skladu s tim, ona kaže: “Zapravo sam poprilično zimomorna, ali sam željela savladati sama sebe. Volim da se suočavam sa izazovima. Sa ovim slikama želim ohrabriti druge ljude, da sreću potraže čak i u malim stvarima”.

(web)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)