Bijeg u sunčane krajeve

Zvijezda reality show programa Love Island Eve Gale (21) pokazala je svoje obline u crvenom donjem rublju Missy Empire, na slikama sa balkonu u Dubaiju.

Nedavno se vratila u London nakon svog “radnog” putovanja u Ujedinjene Arapske Emirate.

Činilo se da je vrućinu iz Dubaija donijela do engleske prijestonice, postavljajući sjajne slike na Instagram. Pri tome je ostavila je malo prostora mašti, izazivajuči oluju u crvenom. Bivša VIP hostesa uparila grudnjak sa sićušnim tangama. Glamurozni model je time podigla temperature, dok je set zaokružila tradicionalnim halterom, a svoju ljepotu upotpunila odgovarajućim make-upom.

Eve i njena sestra blizankinja Jess bile su samo dvije od mnogih poznatih ličnosti koje su posljednjih sedmica letjele u Dubai, pridruživši se kolegicaama sa Ostrva ljubavi, kao što su Joanna Chimonides, Hayley Hughes i Francesca Allen.

Nakon što se Dubai pridružio britanskoj listi zabranjenih putovanja, poznate ličnosti sada hrle u meksičke barove i plaže.

Putovanje u inostranstvo zabranjeno je u Velikoj Britaniji bez zakonski dozvoljenog razloga, najavila je prošlog mjeseca ministrica unutrašnjih poslova Priti Patel, kritikujući influencere zbog njihovog “pokazivanja u sunčanim dijelovima svijeta”.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)