Dosanjani san

Alessandra Ambrosio (39) skretala je poglede na sebe, kao “ultimate beach babe”, dok je hodajući plažom nosila Alo Yoga bodi boje lavande.

Širom svijeta je poznata kao jedan od najboljih supermodela.

Na plaži je bljesnula svojim dugim nogama u visoko izrezanom bodyju.

Nevjerovatan izgled pokazala je u najnovijem bodiju Airlift Barre u Purple Dusku, njenog omiljenog atletskog labela.Nakon toga je zgrabila dasku za surfanje i ušla u vodu, drsko pokazujući svoje stražnje dijelove i mišićavo tijelo.

Ovo nije prvi put da se Alessandra udružila s ovim brendom, kad se redovno nalazi na plaži, ili kad ide na treninge, u svom slobodnom vremenu.

Ranije ove godine, brazilska ljepotica pozirala je sa najboljom prijateljicom Gisele Coria i sestrom Aline, s kojima je pokrenula vlastiti lifestyle brend, GAL Floripa.

“Oduvijek smo sanjali taj san. Odrasli smo u Florianopolisu, ostrvu južno od Brazila, i plivanje nam je uvijek bilo poput druge kože”, rekla je za magazin People.

“Uvijek smo bile u kupaćim kostimima, dok smo išle s jedne plaže na drugu i uvijek smo željele da jednog dana imamo trgovinu bikinija. To je bio naš san kad smo imali 18 godina”.

(dailymail)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)