Budite ljubazni prema sebi!

Malin Andersson (28) iz Love Islanda pokazala je svoje nevjerovatne obline u crnom donjem rublju. Nedavno je otkrila kako se osjeća “dobro”, nakon što je preboljela jedan kamen tokom lockdowna.

Bivša zvijezda Love Island pokazala je svoje obline dok je pozirala ispred ogledala, sa kosom uvijenom u pramenove. Osmijeh je fiksirala na kameru, dok je na ogledalu karminom napisala “Uvijek budite ljubazni”.

Uz ostale snimke. nastavila je sa komentarima, kao: “Danas slavim svoja dobra djela!”

Na Instagramu je otkrila svoje jednokratno povećanje kilograma tokom lockdowna, sa slikom u donjem rublju Versace. Zagovornica povjerenja u vlastito tijelo je napisala: “Kamen teži od prethodnog lockdowna, ali sam tako dobro!”

“Na nacionalni dan pizze sam pomislila kako bi bilo dobro podijeliti sliku tijela koje obožava pizzu”.

Prošlog mjeseca je razmišljala o prihvatanju svog tijela, uprkos mjesecu “bez obaveze, alkohola i neograničene hrane” u Dubaiju.

Podijelila je zapanjujući snimak u donjem rublju, uz strastvenu poruku svojim sljedbenicima da joj se pridruže u odluci da vole svoje tijelo onakvo kakvo je.

“Vraćajući se iz Dubaija, pogledala sam se u ogledalu i bila ugodno iznenađena činjenicom da nisam osjetila ni trunke srama ili krivice. Svi mi imamo svoje dane, ali moji su srećom gotovi.

“S dodatnim pritiskom ponovnog lockdowna, svi osjećamo da moramo izgraditi strogu rutinu i dobro jesti bez straha od debljanja, i iskreno mislim da je sjajno biti zdrav, ali biti zdrav ne znači stavljati sebe pod bilo kakav pritisak…”

“Odradila sam 15 minuta vježbanja i pozlilo mi je, a onda sam prestala. Tada sam sebi rekla “cool, sutra ću vježbati 20“.

„Pronalaženje ravnoteže u svemu važno je, da bismo mogli prolaziti kroz ovo, što se zove život, i da ne nosimo negativne, ili iscrpljujuće emocije. Dopustite sebi slobodu izbora i donosite sami najbolje odluke za sebe, a ne za vas, to čini neko drugi.

“Danas odlučite biti ljubazniji prema sebi. Ostavite očekivanja društva i idite vlastitim tempom, ovo nije trka, ovo je vaše dragocjeno mentalno zdravlje. Ne preduzimajte bilo kakvo poređenje s izgledom drugih i pazite se na ovom putovanju”.

“Vaše putovanje je važno. I vi sami sebi”.

(dailymail)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)