Dio sjaja

Lottie Moss u punom zamahu. Ona pušta motor da se pregrije …

Čak je i supermodel Kate Moss (47) voljela skandale. Njena mlađa sestra Lottie Moss (23) čini se da nastavlja ovu porodičnu tradiciju.

Model je sada objavila nekoliko vrlo vrućih fotografija na Instagramu. Pozirajući u donjem rublju na Bentleyu, ona svima jasno stavlja do znanja: Ne petljajte se sa mnom. Tek počinjem!

Lottie Moss u crvenom donjem rublju s tregerima na Bentleyu: San svakog muškarca ?! Plavokosa ljepotica, u donjem vešu, sa cigaretom i bez nje u ustima, nalazi na automobilu, koji košta 200 hiljada eura.

“Kada novinari kažu da ste dotakli dno, ali zapravo sjedite u donjem rublju na jednom Bentleyu, u blizini vile iz snova na Hollywood Hillsu”, piše ona ispod fotografije.

Čini se da je post naletio na kritiku britanske štampe protiv njihovog negativnog izvještavanja o provokativnim fotografijama.

Tvrdili su da je Lottieina karijera gotova. Šta sestra od Kate misli o golipavim slikama?

Model skandala je vjerovatno posljednja osoba koja bi nekoga povukla za uši zbog provokativnih fotografija, čak i ako je Kate Moss izazivala oduševljenje party ekscesima.

Umjesto zabave, Lottie Moss više voli golu kožu. Mlada manekenka rado objavljuje vrlo golišave fotografije na britanskoj platformi “Glow”. Ljepotica je objasnila da joj društveni mediji pomažu da se osjeća “dobro” u svojoj koži.

Rekla je: “Dobila sam puno ružnih komentara o tome da sam dio„Glowa“. Odavno se nisam osjećala tako sretno. Moram se tako osjećati, jer ako ne volite sebe, onda vas ni niko drugi ne može voljeti”.

Njenih 332.000 pretplatnika to, takođe, tako vide. U prvih nekoliko sati, fotografije na Bentleyju dobile su gotovo 15 000 hiljada lajkova i bezbroj komplimenata.

(sunday)

Lj. G.

(Novasloboda.ba)