Fotografija za rekord!

Zeleno-crno je bilo juče! Ili je ipak, ovo bilo nekad davno?

Muzička zvijezda Billie Eilish (19) pojavlila se na Instagramu sa svježe obojenom kosom. Odjednom plavuša – elegantna, gospođice Eilish!

“Uštini me”, piše Billie uz ovu fotografiju – i vjerovatno želi reći da je prilično sretna.

U četvrtak je pokazala, da više nije zelena, već plavuša.

I odmah postavila rekord: Na njenom Instagram profilu bilo je milion (!) lajkova u roku od šest minuta. To je sada najbrža, tako često, lajkovana fotografija na ovoj platformi.

Dok Billie šuti o razlogu, zbog čega od crno-zelene do plavuše, njen frizer otkrio je malu tajnu: postupak bojenja trajao je šest sedmica.

Šest sedmica? Samo trenutak! To znači: Billie je nosila periku na dodjeli Grammy nagrada!

Billie je tada kući odnijela nagradu za “Single of the Year” (“Everything I Wanted”) i trofej za Bondovu pjesmu “No Time To Die”.

Posljednjih godina zeleno-crni izgled, u kome je zasjala i na Grammyjima, zapravo je postao njen zaštitni znak. Ali: Billie Eilish prirodno ima svijetlu kosu. Kad je bila mlađa, neposredno prije nego što joj je karijera pošla vrtoglavo naviše, na fotografijama se može vidjeti i kao plavuša. Bilo je to 2017. godine. Između toga, Billie je kosu bojila u sivo-bijelu nijansu.

U svakom slučaju, njenim obožavaocima se sviđa novi novi izgled plavuše. Pod objavom na Instagramu, korisnici navijaju: „Predivno!“ I šalju emojije sa srcima u očima.

Mnogi, takođe, sumnjaju da je Blondie-Billie obojila kosu za neki novi projekat. Jer je objavila i snimak u kome trese kosom. U pozadini: jedan filmski studio.

Billie piše: “Pa, jeste li dobro pogodili?”

Neke obožavaoce podsjeća na Marilyn Monroe. Drugi vjeruju da bi Billie Eilish mogla preuzeti

ulogu u novom filmu “Gucci” (u kome, između ostalih, glume Lady Gaga i Adam Driver).

Čak i kao plavuša, Billie voli biti vrlo tajanstvena.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)