Uradila to ponovo

Chloe Ferry (25) ubrzala je puls mnogima, kada je postavila nove snimke u ružičastom donjem rublju od čipke. Odmah nakon toga, fanovi su je opet prozvali zbog neuspjelog photoshopa.

je pokazala ono čime raspolaže, u svojoj najnovijoj fotografiji, noseći ružičasto donje rublje.

Zvijezda Geordie Shore izgledala je senzacionalno u oskudno odjevenom kompletu dok je promovisala svoju novu saradnju sa brendom za sunčanje.

Pogledavši dolje u grudi, Chloe je preuredila čipkasti grudnjak, kako bi pokazala svoju osunčanu stranu, dok su gaćice skrenule pažnju na njene bronzane noge. Pri tome je svoju brineta kosu nosila u labavim valovima preko ramena, odlučivši se se za vrlo glamurozan izgled šminke, dok je svoju dotjeranu figuru izlagala u kompletu seksi donjeg rublja.

Kasnije je objavila snimak u hodniku svog modernog doma, sa kosom povučenom u sjajni rep, a svoje osunčane dijelove dijelila je s obožavaocima.

Njena objava dolazi nakon što je optužena za aljkavo photošopiranje jedne fotografije na Instagramu. Obožavaoci su primijetili njen “iskrivljeni” palac u jednom od posljednjih snimaka, koji je izgledao puno tanji.

(dmail)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)