Neprepoznatljiva glumica

Priyanka Chopra (38) je neprepoznatljiva na fotografiji iz mladosti, prije nego što je preduzela plastičnu operaciju nosa, koja joj je promijenila izgled. Chopra je, uz to, podijelila još jednu fotografiju iz svoje mladosti, na kojoj, takođe, izgleda vrlo drugačije

U februaru je rekla da je imala operaciju u dvadesetim godinama, koja joj je promijenila lice

Bila je mlada odrasla osoba kada je primijetila benigni rast u nosnoj šupljini Njen ljekar je rakao kraljici ljepote da joj je potrebna operacija da to ukloni.

“Srećno, polipektomija je zvučala kao prilično rutinski postupak”, rekla je.

“Nažalost, nije tako bilo”, napisala je u svojoj knjizi, sve je bilo tako, da je i sama sebi izgledala potpuno neprepoznatljivo.

Zvijezda je ostala “užasnuta”.

“Moj prvobitni nos je nestao. Lice mi je izgledalo potpuno drugačije. Nisam to bila ja”, rekla je glumica

Zbog loše operacije izgubila je , jer su je otpustili iz dva filma

Priyanka Chopra podijelila je na društvenim mrežama još jednu fotografiju na kojoj uopćšte ne izgledala kao danas. Zvijezda Quantico imala je bijeli gornji dio bikinija s odgovarajućim donjim dijelom i spuštenu kosu dok se osmjehivala u kameru sa rukama na bokovima. Tada je bila u kasnim tinejdžerskim godinama ili ranim dvadesetim.

Sve ovo Chopra je podijelila sa fanovima, kazavši kako joj je operacija nosa, zbog polipektomije, ozbiljno promijenila izgled i dovela da postane predmet šale u rodnoj Indiji.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)